HUDFÖRYNGRING

Med åldern tappar huden elasticitet, porerna blir grövre, rodnader,

ytliga blodkärl och pigmentfläckar kan uppkomma.

Med hudföryngring behandlar vi alla dessa förändringar på en gång med mycket bra resultat

samtidigt som nybildandet av kollagen i huden stimuleras.

Om ni har inflammationer, liknande besvär eller medicineras ber vi er kontakta er husläkare/läkare

innan tidsbokning för ett godkännande för utvald behandling hos oss.

KEMISK PEELING

En kemisk peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Kemisk peeling stimulerar cellförnyelsen och ersätter de döda cellerna, som kan täppa igen porerna och ge huden ett ojämnt och fjälligt intryck, med nya fina hudceller.  Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och slätare utseende.

 En kemisk peeling kan utföras på ansikte, hals, nacke, dekolletage, rygg, samt händer.

 

Vi använder oss av Dermaceutic´s Kemiska Peelingar.

Ett märke som har säkra och kontrollerade peelingar som ger mycket fina resultat.  Mild fällning av huden efter behandlingen är normalt. Vi rekommenderar dig att alltid använda SPF 50 och för bästa läkningsförmåga/resultat rekommenderas deras läkningskräm.  

BEHANDLING

FRAX HUDFÖRYNGRING

Frax 1550 är en fraktionerad laserbehandling vilket innebär att vi skjuter små små värme kanaler ner i din hud. Detta gör vi utan att ta bort eller slipa av det yttersta hudlagret.  Dessutom lämnas orörd hud mellan värmekanalerna vilket gör att återhämtningen efterbehandlingen går fortare. FRAX 1550 är så kallad icke ablativ laserbehandling vilket innebär att inte hela hudytan behandlas samtidigt och att de värmekanaler vi skapar påverkar huden längre ner. Dessutom håller vi hudytan intakt när vi behandlar dig med FRAX 1550.

 

Frax små delar 1100kr (runt ögonen, hand, panna, kinder)

(boka kur små delar 5 st behandlingar betala 4200 kr ord pris 5500 kr)

Frax Ansikte 1700kr -2100kr
(boka en kur på 5 behandlingar och få en kostnadsfri)

Frax1550_without_cable_edited.png

BEHANDLING

IPL530 & VL555

Denna behandling ger dig allt du behöver!
Vår hud åldras på grund av vår biologiska ålder samt minskad produktion av kollagen. IPL behandling från Candela hjälper dig att hålla ett yngre och fräschare utseende. IPL behandlingar gör din hud ser och känns friskare, din hudstruktur förbättras och det blir lättare att applicera smink om det nu behövs. Detta är en effektiv behandling för bland annat blodkärl, rodnad, rosacea, pigmentfläckar, solskadadhud och aktiv acne.

 

Med dessa två munstycken från Candela så kan man garantera er ett resultat. Alla har olika förutsättningar att förhålla sig till och därför har vi skapat denna behandling som hjälper alla. Behandlingen går snabbt och smidigt, efterlämnar en lätt rodnad och en lyster omgående. Undvik sol direkt efter behandlingen samt till alla våra laserbehandlingar rekommenderas en kräm med SPF 50 som hjälper läkningen av huden samt skyddar mot UV ljus.

Behandlingen jobbar mot:

Solskadadhud, Pigmentering, Ytliga Kärl, Rosacea, Aktiv acne, Jämnare hudton, Bättre hudtextur, Reducerar, fina linjer, Återskapar kollagen och lyster. 

 

Rekommenderas: 14 dagars intervaller kan även göras en gång eller med jämna mellanrum.

Men för bästa resultat så bör man göra detta 3–5 gånger med 14 dagars intervaller.

En dialog och konsultation mellan dig och behandlaren görs innan påbörjad behandling.

Önskar man att köpa ett paket på 5 behandlingar så betalar man endast för 4st. 

 

Pris: 1600kr för ansiktet ordinarie pris 3500kr

530_edited_edited.png

BEHANDLING

PROFHILO

PROPHILO ger en omedelbar och långsiktig förbättring av hudens kvalité och struktur. Linjer minimeras och huden känns mer fast. Du upplever direkt en uppstramande känsla och den maximala effekten fås efter två månader. Behandlingen ger fina resultat på områden som tidigare varit svåra, så som hals, händer och armar. Den passar även ansikte och dekolletage, eller andra delar av kroppen.

Tid: 45min
Pris: 2900kr endast Ansikte, + hals 5500kr

unnamed (5)_edited.png

BEHANDLING

MILK PEEL

Detta är en kraftfull peeling med 50 % glykol syra och 10 % mjölk- och salicylsyra.  Behandlingen ger ökad spänst och får din hud att kännas yngre.

För bästa resultat rekommenderas en kur med fyra peelingar med två veckors mellanrum.

          Den är effektiv för dig med: matt hud, fina linjer, torr hud, inflammationer, förstorade porer, återställer en hy med lyster, stimulerar epidermis reglerar oljig hud, förbättrar fina linjer och rynkor,  jämnar ut hudtonen, förbättrar verkan från din dagliga hudvård
 

-Ansikte: 1395kr

(Boka kur för ansiktet 5 st behandlingar betala 5500kr ord pris 6975kr)
 

-Ansikte + Hals:1795 kr

(Boka kur för ansiktet + hals  5 st behandlingar betala 7000kr ord pris 8975kr)
 

-Ansikte + Hals + Dekolletage: 2195 kr

(Boka kur för ansiktet + hals + dekolletage 5 st behandlingar betala 8500kr ord pris 10.975kr)
 

-Rygg:1995 kr

(Boka kur för rygg 5 st behandlingar betala 7800 ord pris 9975kr)

BEHANDLING

MICRO-PEN

Fraktionerad nåltekning med penna som skapar 1000-tals mikro-kanaler som tillsätter vitaminer och ökar kollagen i huden.Denna behandling reduceras 72% av dina rynkor, 103% bättre hudton, 135% bättre fukt och 144% mer lyster. Minskar ärr, acne, hudstrukturen och hudtonen. För att få det bästa resultatet rekommenderar vi en kur på 4 behandlingar, men man ser ett resultat efter första behandlingen.

 

Tid: 50min
Pris: 1250kr (boka 5 behandlingar betala för 4)

micropenna_edited_edited.png