OM OSS

Royal Spa and Beauty är ett exklusivt Medispa/klinik som ligger på Sysslomansgatan 8 i butiksläge.
Vi har ett stort antal behandlingar som t.ex massage, hud föryngring och kan även utföra duo behandlingar om du har lust att njuta tillsammans med någon när och kär. Vi som arbetar är auktoriserade och diplomerade hud- och spaterapeuter. 

 

 Vi har ett brett sortiment av skönhetsprodukter av marknadens mest kända varumärken i butiken.
Hos oss finner ni erfarenhet, garanterar professionella och effektiva behandlingar med resultat.
Vi är ett team med lång erfarenhet.

VÅRT TEAM

Christina (Salongschef)

​Har många års erfarenhet inom en variation av skönhetsbehandlingar så som injektioner samt ansiktsbehandlingar, hennes främsta egenskaper är att lyssna och förstå kundens önskemål. Att arbeta resultatinriktat och långsiktigt och därtill även ge resultatinriktade behandlingar skräddarsydda efter dina behov.
Hon är omhändertagande och mycket noggrann.

Sanja

Är vår hud- och spaterapeut som har fler års erfarenhet inom hudvård, hon ger sig inte i första taget. Sanja erbjuder er en stor kunskap inom hudbesvär, laserbehandlingar och ömma muskler. Hon är grundlig och resultatinriktad i sitt sätt att arbeta.

Kom in till oss så skräddarsyr hon behandling efter dina behov och önskemål.

Elena

Auktoriserad spaterapeut och massör samt medicinsk massör. Elena är en väldigt kompetent massör och går på djupet med ömma och trötta muskler. Hon är mycket uppskattad och efterfrågad av våra kunder. TEI och Magic Pot systemet är Elenas starka sida. Elena har jobbat som massör i över 20 år, med en teknik som hjälper hela dig att läka. Den ryska/svenska tekniken är hennes specialitet.

Maria

Maria har arbetat som massör sens 2008, hos Maria kan ni bli av med stress och hon erbjuder klassisk massage och hård massage. Marias händer faller mjukt på kroppen och jobbar grundligt genom kroppen som massage terapeut så kommer ni som kund inte bli besviken. Maria jobbar även med fotvård och utbildade sig 2018 och är extremt noggrann med resultatet. Med hennes styrka så jobbar hon bort det mesta på fötterna och förhårdnader (ej medicinsk fotvård)

Zsofia

Zsofia är vår exceptionella massageterapeut. Hon studerade massagetekniker på akademisk nivå samt allt från österländsk och västerländsk medicin. Hon har bred kunskap och erfarenhet inom klassisk massage, lymfmassage, tuina massage, sport massage och trigger massage. Det är garanterat att ni kommer unnas en genomgående uppfräschning och läkning av hela kroppen. Zsofia kan även vårda fötter och lätta ansiktsbehandlingar.

Vi har även

Nara Bellander som är nagelterapeut https://bokadirekt.se/goto/1018

Valentina Sanzhur 
som är nagelterapeut https://bokadirekt.se/goto/1018

 

Marius Domeika  är doktor i medicinska vetenskaper, diplomerad massör och massageterapeut. Han riktar sig mot dig som har huvudvärk, ont i axlar, armar, rygg eller ben; tränar mycket eller vill bara slappna av, ni finner honom på https://www.bokadirekt.se/places/m%C3%A5-bra-massage-6791

 

Frida Waernborg som utför fransförlängning och lashlift ni finner henne på https://www.bokadirekt.se/places/fridas-fransar-frida-waernborg-33018

OBS! presentkort gäller endast för separata företag, vid köp ber vi er informera oss om vad för behandling som önskas.