top of page
Grönt abstrakt objekt

VILKA ÄR VI?

Royal Spa and Beauty är ett exklusivt Medispa/klinik som ligger på Sysslomansgatan 8 i butiksläge.

 

Ett utbud av resultatinriktade behandlingar, vi jobbar med resultat och den enda kliniken i Uppsala som jobbar med den innovativa Nordlys och Observ. 
Ett team med lång erfarenhet- DINA ÖNSKEMÅL ÄR VÅR KUNSKAP. 


Vi arbetar främst med IPL och Frax för att uppnå de bästa resultaten.  Teamet är valt med omsorg och när ni besöker oss får ni en helhetsupplevelse. 

Teamet bakom resultat

Christina

​Har många års erfarenhet inom en variation av skönhetsbehandlingar så som injektioner samt ansiktsbehandlingar, hennes främsta egenskaper är att lyssna och förstå kundens önskemål. Att arbeta resultatinriktat och långsiktigt och därtill även ge resultatinriktade behandlingar skräddarsydda efter dina behov.
Hon är omhändertagande och mycket noggrann.

Sanja (mamma ledig) kommer tillbaka i Oktober! 

Josefin

Auktoriserad hudterapeut som fokuserar på resultatinriktade ansiktsbehandlingar och hudvård. Innan alla behandlingar sker en konsultation för att lägga upp en behandlingsplan, för en nöjd kund och terapeut! Utöver detta så utför Josefin även avslappnande massager för spända muskler och förfinar era fötter med en pedikyr.

Clara

Auktoriserad hud-och spaterapeut som lägger fokus på både resultat och avkoppling. En plan för varje kund skapas för att uppnå det bästa resultatet.
Hos mig kan du unna dig avslappnande massage, ansiktsbehandlingar och även fotvård. Lägger största vikt i att kunden ska få en trevlig upplevelse efter dina behov.

 

 

Vi har även

Valentina Sanzhur som är nagelterapeut https://bokadirekt.se/goto/1018    Tlf: 0700306554


OBS! presentkort gäller endast för separata företag, vid köp ber vi er informera oss om vad för behandling som önskas. 
 

Vi tar ej emot universala presentkort från Bokadirekt- endast presentkort som är sålda hos oss. 

Sphere on Spiral Stairs

DINA ÖNSKEMÅL ÄR VÅR KUNSKAP

bottom of page