Om Oss

Royal Spa and Beauty är ett exklusivt Medispa/klinik som ligger på Sysslomansgatan 8 i butiksläge.
Vi har ett stort antal behandlingar som t.ex massage, hud föryngring och kan även utföra duobehandlingar om du har lust att njuta tillsammans med någon när och kär.
Vi som arbetar är legitimerad sjuksköterska och auktoriserade och diplomerade hud- och spaterapeuter. 

 

 Vi har ett brett sortiment av skönhetsprodukter av marknadens mest kända varumärken i butiken. Hos oss finner ni erfarenhet, garanterar professionella och effektiva behandlingar med resultat. Vi är ett team med lång erfarenhet.

Vårt Team

Christina (Salongschef)

​Har många års erfarenhet inom en variation av skönhetsbehandlingar så som kosmetisk tatuering, injektioner samt ansiktsbehandlingar, hennes främsta egenskaper är att lyssna och förstå kundens önskemål. Att arbeta resultatinriktat och långsiktigt och därtill även ge resultatinriktade behandlingar skräddarsydda efter dina behov. Hon är omhändertagande och mycket noggrann.

Elena (anställd)

Auktoriserad spaterapeut och massör samt medicinsk massör. Elena väldigt kompetent massör och går på djupet med ömma och trötta muskler. Hon är mycket uppskattad och efterfrågad av våra kunder. TEI och Magic Pot systemet är Elenas starka sida. Elena har jobbat som massör i över 20 år, med en teknik som hjälper hela dig att läka. Den ryska/svenska tekniken är hennes specialitet. 

 

Sanja (information kommer strax)
Susan (information kommer strax)
Frida (information kommer strax)
Christina (information kommer strax)

 

Vi har även Hanna Frank som utför nagelbehandling hos oss samt Marius som utför Massage

Relax - Royal Spa
00:00 / 00:00

2018 www.royalspa.se