top of page
Sphere on Spiral Stairs

INJEKTIONSBEHANDLINGAR

NY LAG 1 JULI 2021

Gäller samtliga kunder.

 

LEGITIMERAD LÄKARE
Vår läkare är registrerade hos IVO och har patientförsäkring 

Legitimerad läkare som utför injektionsbehandlingar och har arbetat inom kirurgi och forskat inom plastikkirurgi.

Hon har arbetat som läkare sen 2015 med en ST-tjänst inom allmänmedicin. Fokuset är patientsäkerhet och resultat vid alla behandlingar!För dig som är ny kund: Har du inte besökt oss tidigare måste det bokas in en konsultation. Denna konsultation kan man göra via Face-Time/ Video samtal och telefon om man inte vill komma in till salongen. Efter konsultationen har man 48h betänketid. Denna konsultation kostar ingenting, men väljer man att inte genomföra en behandling 48h senare blir man debiterad med 500kr för konsultationen som har genomförts mellan dig och sjuksköterskan. Detta är för att det har genomförts dokumentation som förvaras hos oss och tid har avsatts.   

För dig som är återkommande kund som har besök oss en eller flera gånger under 6 månader behöver inte boka en konsultation, du kan boka behandling som vanligt.

 

För dig som är återkommande kund men besökte oss för mer än 6 månader sen behöver boka in en konsultation via Facetime/ Video samtal, telefon eller besöka oss.
Efter konsultationen har du 48h betänketid. Denna konsultation kostar ingenting, men väljer man att inte genomföra en behandling 48h senare - 14dagar blir man debiterad med 500kr för konsultationen som har genomförts mellan dig och sjuksköterskan. Detta är för att det har genomförts dokumentation som förvaras hos oss och tid har avsatts. 

Du bör undvika injektioner:  När du är ammande- gravid- injektion i kroppen- när du går på antibiotika eller andra läkemedel som påverkar nervsignalerna i musklerna- överkänslig mot botox.

Skyldigheter som kund- du har skyldigheter att berätta för sjuksköterskan under konsultation alla dina sjukdomarmedicinering och hälsotillstånd
(ammande/gravid)

Vill du fortsätta se naturlig ut men ändå se skillnad?
Vi hjälper dig att återställa ett hälsosamt, ungdomligt utseende genom att fylla ut rynkor och veck eller skapa volym.

De unika egenskaperna med fillers är mångsidiga lösningar för att tillgodose dina individuella behov.

Din behandlare kommer att rekommendera de rätta produkterna för dina behov och din huds egenskaper.

 

Om ni har inflammationer, liknande besvär eller medicineras ber vi er kontakta er husläkare/läkare innan tidsbokning för ett godkännande för utvald behandling hos oss.

Uteblivet besök debiteras med 800 kronor. 

BOTOX

Behandling med Botox (Botulinumtoxin A) är en utav de vanligaste skönhetsbehandlingar i världen. Detta tack vare hög säkerhet, jättefina resultat och är enkel behandling för patienten. Behandlingen har dessutom en preventiv effekt och förebygger utveckling av rynkor i det behandlade området. Rynkor som behandlas effektivt med Dysport är: Rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor) ,horisontella rynkorna i pannan, Rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar), Smårynkor runt munnen, Rynkor i käk- och halsområdet (strama halsstråk) 

Botox jobbar effektivt mot: Migrän, spänningar i käkbenet, oönskade svettningar på olika kroppsdelar rekommenderar vi botox, gnistrande tänder och spänd käke
 

Områden som kan behandlas :

    •    Bekymmersrynkan (Glabella)
   •    Panna (Frontalis)
   •    Kråksparkar/ rynkor runt ögonen
   •    Bunnylines(rynkor runt näsa)
   •    Lipflip/Rökrynkor
   •    Gummysmile 
   •    Sura mungipor
   •    Apelsinhaka PRIS:

1 område 2500kr + 500kr extra för varje nytt område

Käklinjer / face slimming / masseter injektion mot spänningshuvudvärk: 3500 kr 
Armhålor 4500 kr
Axlar 3500 kr 
Botox mot migrän huvudvärk (temporalis): 3500 kr

 

FILLER

Fillers består av hyaluronsyra.
Detta ämne finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym men som minskar med åldern. Detta är en av orsakerna till att volymen i ansiktet minskar samt att rynkor uppstår. En injektionsbehandling med hyaluronsyra kan hjälpa till att återställa den förlorade volymen eller få en volymökning på områden man önskar. Önskar du mer markerade käkben, fylligare läppar, forma om näsa, skulpterade kindben eller forma om hakan så kan vi hjälpa er med detta.

Tveka inte om att ställa frågor.

PRIS:

 

Läppar 2500kr 1ml
Haka 2500kr 1ml 
Kindben/ Käkben 2500 kr/ ml
Nasolabial veck/ marionettlinjer från 2500 kr
Russian lips 2500 kr

Vill man köpa 1ml och dela upp det på två olika områden kostar det 3000kr.
Därefter kostar det 500kr extra för ett nytt område

 

Gäller ej: tear trough och ev. näs korrigering 
(detta beror på vilket material och vilka områden, fråga gärna innan)

 

MESOTERAPI/SKINBOOSTER

Anti Age behandling. via injektioner tillförs vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter mm. 
Resultat fås redan efter första behandlingen i form av minskning av rynkor, förbättring och utjämning av hudtonen och återfuktning


Pris: 1950 kr

PRP-(platelet rich plasma) mot håravfall: 

PRP-behandling, är en naturlig och enkel behandling mot håravfall och tunnhårighet.
Behandlingen innebär att plasma med tillväxtfaktorer ur ditt egna blod injiceras i hårbotten. Läkningsfuntionen av PRP fungerar för att “väcka” vilande hårsäckar och gör att hårsäckarna börjar producera hår igen. Av den anledningen finns det vetenskapliga bevis som tyder på att PRP kan främja hårväxt och minska håravfall. 

För bäst resultat görs 3 -6 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

1 behandling 3200 kr
3 behandlingar

PROFHILO

Motverkar slapphet med hjälp av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. PROFHILO är biokompatibel och integreras fint och lätt i vävnaden. Det finns klinisk data som visar att Profhilo förbättrar hudens elasticitet, struktur och fuktbalans vilket ger en direkt uppstramande effekt. Behandlingen går rätt fort, ca 15-20 min vilket gör det till en perfekt lunch behandling! Man använder sig av en specialutvecklad injektionsteknik som minskar smärtan och man brukar rekommendera 2 sessioner med ca 4 veckors mellanrum. Slutgiltiga resultatet syns ca 8 veckor efter andra sessionen.

Pris: 
1 kur 2800 kr
2 kurer 5000 kr

HYALASE

Tar bort filler 

Behandlingar med Hyalase riktar sig till alla som har blivit felbehandlade, har små hårda kulor i huden (inkapsling), svullnader runt ögonen eller tröttnat på sin filler.

Har du gjort en fillerbehandling som du inte är nöjd med? Vi kan hjälpa Dig.

PRIS:
Ett område 2000kr

Sphere on Spiral Stairs

DINA ÖNSKEMÅL ÄR VÅR KUNSKAP

bottom of page