top of page
Sphere on Spiral Stairs

INJEKTIONSBEHANDLINGAR

NY LAG 1 JULI 2021

Gäller samtliga kunder.

 

LEGITIMERAD SJUKSKÖTERSKA
Vår sjuksköterska är registrerade hos IVO och REBS. Sjuksköterskan har patientförsäkring och anknuten läkare 

leg.SSK Fariba Badiee 1993


För dig som är ny kund: Har du inte besökt oss tidigare måste det bokas in en konsultation. Denna konsultation kan man göra via Face-Time/ Video samtal och telefon om man inte vill komma in till salongen. Efter konsultationen har man 48h betänketid. Denna konsultation kostar ingenting, men väljer man att inte genomföra en behandling 48h senare blir man debiterad med 500kr för konsultationen som har genomförts mellan dig och sjuksköterskan. Detta är för att det har genomförts dokumentation som förvaras hos oss och tid har avsatts.   

För dig som är återkommande kund som har besök oss en eller flera gånger under 6 månader behöver inte boka en konsultation, du kan boka behandling som vanligt.

 

För dig som är återkommande kund men besökte oss för mer än 6 månader sen behöver boka in en konsultation via Facetime/ Video samtal, telefon eller besöka oss.
Efter konsultationen har du 48h betänketid. Denna konsultation kostar ingenting, men väljer man att inte genomföra en behandling 48h senare - 14dagar blir man debiterad med 500kr för konsultationen som har genomförts mellan dig och sjuksköterskan. Detta är för att det har genomförts dokumentation som förvaras hos oss och tid har avsatts. 

Du bör undvika injektioner:  När du är ammande- gravid- injektion i kroppen- när du går på antibiotika eller andra läkemedel som påverkar nervsignalerna i musklerna- överkänslig mot botox.

Skyldigheter som kund- du har skyldigheter att berätta för sjuksköterskan under konsultation alla dina sjukdomarmedicinering och hälsotillstånd
(ammande/gravid)

Vill du fortsätta se naturlig ut men ändå se skillnad?
Vi hjälper dig att återställa ett hälsosamt, ungdomligt utseende genom att fylla ut rynkor och veck eller skapa volym.

De unika egenskaperna med fillers är mångsidiga lösningar för att tillgodose dina individuella behov.

Din behandlare kommer att rekommendera de rätta produkterna för dina behov och din huds egenskaper.

 

Om ni har inflammationer, liknande besvär eller medicineras ber vi er kontakta er husläkare/läkare innan tidsbokning för ett godkännande för utvald behandling hos oss.

Uteblivet besök debiteras med 800 kronor. 

BOTOX

FILLER

SKLEROSERING

RRS HYALIFT 75
Proactive – Skinbooster

MESOSLIM FATBURNER

TEAR TROUGH
OCH NÄS
KORRIGERING

HYALASE

Behandling med Botox (Botulinumtoxin A) är en utav de vanligaste skönhetsbehandlingar i världen. Detta tack vare hög säkerhet, jättefina resultat och är enkel behandling för patienten. Behandlingen har dessutom en preventiv effekt och förebygger utveckling av rynkor i det behandlade området. Rynkor som behandlas effektivt med Dysport är: Rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor) ,horisontella rynkorna i pannan, Rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar), Smårynkor runt munnen, Rynkor i käk- och halsområdet (strama halsstråk) 

Botox jobbar effektivt mot: Migrän, spänningar i käkbenet, oönskade svettningar på olika kroppsdelar rekommenderar vi botox, gnistrande tänder och spänd käke

PRIS:

1 område 2500kr + 500kr extra för varje nytt område

Slim face / käken  3500 kr
Armhålor 4500 kr
Axlar 3500 kr 

Fillers består av hyaluronsyra.
Detta ämne finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym men som minskar med åldern. Detta är en av orsakerna till att volymen i ansiktet minskar samt att rynkor uppstår. En injektionsbehandling med hyaluronsyra kan hjälpa till att återställa den förlorade volymen eller få en volymökning på områden man önskar. Önskar du mer markerade käkben, fylligare läppar, forma om näsa, skulpterade kindben eller forma om hakan så kan vi hjälpa er med detta.

Tveka inte om att ställa frågor.

PRIS:

Läppar 2500kr 1ml
Haka 2500kr 1ml 
Kindben/ Käkben 2500 kr/ ml

Vill man köpa 1ml och dela upp det på två olika områden kostar det 3000kr.
Därefter kostar det 500kr extra för ett nytt område

 

Gäller ej: tear trough och ev. näs korrigering 
(detta beror på vilket material och vilka områden, fråga gärna innan)

När en ven skeloseras, injiceras normalt ett läkemedel som innehåller ett skleroserande ämne. Då läkemedlet injicerats täpps kärlen till och efter en tid skleroseras dessa. Effekten är att kärlen skrumpnar och senare försvinner helt.

Behandlingen erbjuds till de som vill behandla ådernät sk. spindelvener. 
 

Efter en skleroseringsbehandling

Efter en skleroseringsbehandling då ådernät har avlägsnats kan huden i området svullna något. Patienten kanske upptäcker att blodkärlen som har behandlats har blivit mörkare, men det kommer att avta med tiden. Efter en behandling med sklerosering för att ta bort ådernät bör patienten undvika hård fysisk aktivitet, bastu och direkt solljus under cirka en vecka. Patienten bör därefter använda en solskyddskräm med hög solfaktor för att skydda området där ådernät har tagits bort, vi rekommenderar även stödstrumpor i 14dagar för bästa resultat. 
 

Eftervård

Efter behandlingen ska du undvika träning under tre dagar. Använd stödstrumpor i en vecka efter behandlingen. Det behandlade området ska ej utsättas för sol på 4 veckor efter behandlingstillfället för det man orsaka missfärga av huden som behandlats. Återbesök för ny behandling bokas in efter 8 veckor då vi inte kan behandla alla kärl på ett och samma tillfälle. 

 

Efter behandlingen upplevs kärlet mer framträdande och kommer variera i färg de närmaste veckorna efter. Från rött till blått och sedan till brunt för att till sist blekna bort helt 6 veckor efter behandlingen. Det går tyvärr inte att garantera att alla kärl försvinner, nybildning av ådernät kan fortfarande ske efter behandlingen. 


PRIS: från 1500-4500kr är man osäker på området och priset kan man alltid mejla in till oss med en bild på info@royalspa.se

För injicering som återfuktar samt huduppbyggnad med synliga resultat.

Detta är det nya alternativet för patienter som vill få ett naturligt och ungdomligt utseende. Sprutan kommer med 3 ml hyaluronsyra, resveratrol och aminosyror, vilket ger ett direkt synligt resultat. Under det yttersta hudlagret finns en hinna och under denna ligger ett tunt lager fett som skyddar musklerna. Med tiden glider fettet nedåt pga gravitation. RRS Hyalift 75 Proactive motverkar detta, där ansiktet får ett mycket jämnare utseende än med här komlig filler.
 

Det nya naturliga lyftet med RRS Hyalift 75 Proactive

RRS Hyalift 75 Proactive erbjuder en av de högsta koncentrationerna på absorberbar icke-tvärbunden hyaluronsyra med 45 mg i 3 ml spruta som används för att fylla ytliga rynkor. Hur går det till? Det görs med hjälp av en biorevitaliseringslösning- och återfuktning effekt, som innehåller hyaluronsyra, resveratrol och aminosyror.

Hydrobalans & Biorevitalisering, Anti-åldrande mesoterapi, Ytliga rynkor, Slapp hud
• För ansikte och kropp

Vi går mot en ny era; naturligt vacker – då man inte längre vill ha ett utseende som ser överbehandlat ut och passar bäst för hudföryngring och huduppstramning. Tid: 45min
Rek. en kur för bästa resultat: Köp 4 betala för 3


Ansikte 1900kr/ gång  
Hals 1900kr/gång
Paket pris 3500kr/ gång 

 1-2 veckas mellanrum för bästa resultat.

c510067dd6340f08db3e51fe6132359b_800x_ed

Fat Burner är en injicerbar behandling som förstör fettceller ex. under hakan eller andra ofta oönskade områden.
Det finns flera områden som är svåra att komma åt vid naturlig viktnedgång, för många har detta en psykologisk inverkan.
Tack vare Sustained Release technologin och Novel Peptide technologin kan man effektivt reducera fettcellerna och på så
vis minimera fettdepåerna på det önskade området. Detta är ett utmärkt alternativ till dig som inte vill göra ett kirurgiskt ingrepp.

 

Fatburner utför riktade fettreduktion genom aktivering av olika mekanismer, vilket starkt ökar lipolysen i ackumulerade lipidlager underhud genom fosforylering. Svullnad är normalt några dagar efter behandlingen speciellt på morgonen och vi rekommenderar ingen träning, bastu på 24h efter behandlingen. 

Områden att behandla: Under hakan, hals och kinder​
 

Kur 5ggr 900kr st (rabatt 1500kr)
1 kur 1200kr 

Tear trough kallas den fördjupning under ögat som kan ge tråkiga skuggor eller ringar under ögonen.  En filler behandling av tear trough känns nästan inte alls och lyfter effektivt upp fördjupningen och tar bort den störande skuggan. Ibland är det inte bara fråga om en fördjupning utan också en mörkfärgning av huden i området, s.k. ringar under ögonen.​​ information gällande näs korrigering ring oss gärna.

PRIS:
Tear trough 3000kr 
Näsa 3000kr

Tar bort filler 

Behandlingar med Hyalase riktar sig till alla som har blivit felbehandlade, har små hårda kulor i huden (inkapsling), svullnader runt ögonen eller tröttnat på sin filler.

Har du gjort en fillerbehandling som du inte är nöjd med? Vi kan hjälpa Dig.

PRIS
Ett område 2000kr
(priset gäller upp till två tömningar)

Sphere on Spiral Stairs

DINA ÖNSKEMÅL ÄR VÅR KUNSKAP

bottom of page