top of page
Sphere on Spiral Stairs

HÅRBORTTAGNING MED IPL
 

Ellipse-4530.jpeg

Du behöver inte längre raka, vaxa, epilera m.m. för att ta bort oönskat hår från kroppen Med Ellipse Nordlys IPL får du en snabb, säker och effektiv hårborttagning av pigmenterat hår i ansiktet och på hela kroppen.

Behandling med IPL Hårborttagning- Vi använder oss utav ett munstycke till vår Nordlys av Candela.

Vi kan endast behandla hudtyp 1-3 med Nordlys.

Oönskad hårväxt kan finnas i ansiktet, på ben, armar, underarmar, bikinilinje, bröstkorg, eller baksida mm.
Både män och kvinnor kan välja hårborttagning med laser helt enkelt för att det är en toppmodern metod som är lämplig för större delar av kroppen såväl som mindre. Hårborttagning med IPL fungerar enbart på pigmenterat hår (ej vita strån).
IPL hårborttagning är en långtidsbehandling där behandlingsintervallerna ökar. De första tre månaderna så rekommenderas månatliga besök, därefter ökar intervallerna med 2-3 månader. Detta är eftersom hårstråets tre växtfaser sker i olika takt och vi behöver behandla hårstråna och kan ENDAST få effekt när de är i sin anagena fas, där själva hårstrået har kontakt med hårsäcken och blodkärlen. Du kommer märka att hårstråna blir färre och färre efter varje behandlingstillfälle.
IPL står för Intense pulsed light, den skapar ljus som skickas ner i huden, detta ljus omvandlas till värme som förstör hårsäcken och hårstråets chans att växa ut.

Viktigt att tänka på:
Födelsemärken kan försvinna om man inte önskar att täcka över dem.
Viktigt att tala om för oss om ni önskar att täcka över födelsemärken eller om det är så att ni har någon pågående utredning för cancer eller om någon fläck behöver kollas upp.
Vi kollar alltid och ser vi något avvikande så kommer vi ta beslutet att täcka över det.

O M R Å D E N 

Innan IPL Hårborttagning: Se till att din hy ej är solbränd och utan brun utan sol, raka dig gärna 24h innan behandling för att spara tid för dig och din terapeut. Hårstråna ska vara så korta som möjligt. En kostnad på 150kr tillkommer vid rakning på plats. Man får ej vaxa, plocka eller bleka hårstråna på minst 4 veckor före behandling.
Hårborttagning med IPL fungerar enbart på pigmenterat hår (ej vita strån).

Efter IPL Hårborttagning: Undvik aktiviteter som träning, bastubad, solning, användning av brun utan sol, förtäring av tobak och alkohol samt deodorant. Även väldigt varmt vatten i dusch bör undvikas.
Man får ej vaxa, plocka eller bleka hårstråna på minst 4 veckor efter behandling.  Använd hög solskyddsfaktor!
Tänk på att ej duscha i en hög temperatur det första dygnet efter behandling. För att undvika inåtväxta hårstrån, använd en mild kornpeeling på området 3 dagar efter behandling.

Vid IPL i ansikte: Undvik smink i minst 24h efter behandling, använd ej kornpeelings/aktiva produkter i ansiktet på minst 1 vecka om inte vi rekommenderar annat. Använd solskyddsfaktor 50!
Undvik aktiviteter som träning, bastubad, solning, användning av brun utan sol, förtäring av tobak och alkohol.

Armhålor 500kr 15min
Brasilianskt 750kr 30min
Bikini 550kr 30min
Ansikte 800 kr 30min
Överläpp 350kr 15min
Halva ben 800kr 30min
Hel ben 990kr 45min
Haka 350kr 15min
Rumpa 700kr 30min
Mage 800kr 30min
Bröst 550kr 30min
Armar 750kr 45min
Halva armar 550kr 30min
Nacke och hals 550kr 30min
Axlar 550kr 30min
Halva rygg 650kr 30min
Hel rygg 990kr 45min

Ni kan även köpa en kur på detta, köper ni 4 st så får ni den 5e behandlingen kostnadsfritt. En kur innebär då att man ska göra dessa behandlingar i följd av vår rekommendation.

Sphere on Spiral Stairs

DINA ÖNSKEMÅL ÄR VÅR KUNSKAP

bottom of page