top of page
Sphere on Spiral Stairs

ERBJUDANDE

ANSIKTE CLASSIC CRYSTAL

En längre ansiktsbehandling som kombinerar vår djuprengörande ansiktsbehandling, portömning och kemisk peeling.
Den perfekta behandlingen för dig som vill njuta en extra lång tid och få det lilla extra.

Hjärtat av en ansiktsbehandling är att jobba från skalp till dekolletage med varma och mjuka händer. Vi börjar givetvis med att rengöra ansiktet och dekolletaget med foam i cirkulära rörelser och vidare till en finkornig skrubb från babor. Vi låter skrubben rugga upp hudens barriär för att skapa kanaler och genvägar inför den lugna stunden under ångmaskinen. Ångan öppnar upp porerna och underlättar borttagningen av orenheterna som har satt sig i huden.  Vi jobbar vidare och aktiverar huden med våran Crystal peel, som tränger sig ner på djupet för att knyta ihop säcken och för att porerna ska stanna i tillväxten.


Crystal Peel från Dermaceutic är en kemisk peeling med hög halt av salicyl-, -mandel och citronsyra som är perfekt för att bli av med de sommar-tilltäppta porerna! Utöver den djuprengörande effekten så jobbar den mot pigmenteringar som melasma, solfläckar och postinflammatoriska hyperpigmenteringar.

Salicylsyra i kombination med mandelsyra verkar fettlösande i porerna vilket resulterar i en klarare hy med färre pormaskar och mindre synliga porer. Salicylsyran verkar även antiinflammatoriskt och lugnar en känslig hy, medans mandelsyra och citronsyra tar bort all torrhet, ger huden lyster och fräschör!

Crystal Peel är perfekt för en aknebenägen hy och extra rengörande efter en sommar av solskyddsfaktor och värme! Den passar alla hudtyper och hudtoner.

Resultatet efter en Crystal Peel är en ren och slät hud med en fantastiskt lyster!
(Om din hud är extra torr och tilltäppt kan viss fjällning uppstå, den har likt AHA-mask en pirrande/stickande känsla på huden).


Lugn och skön mask appliceras sedan på huden och ner mot käklinjen så att huden får sin vackra balans, lyster och renlighet tillbaka. Vi jobbar försiktigt med att applicera en valfri brynfärg medans du njuter av lugnet och din skalp massage. Givetvis avslutar vi behandlingen med en anpassad ansiktskräm i cirkulära rörelser i hela ansiktet.

Alla ansiktsbehandlingar anpassas med produkter efter just din hudtyp.
Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov.

Tid: 80 min
Pris: 1395 kr ord pris 3095kr

BRIGHT AND LIGHT

Med den innovativa tekniken så kan vi enkelt förnya cellerna, minska ålderstecken, få bort ytliga kärl, minska porer, fina linjer, minska pigmentfläckar, minska eksem och rosacea samt förbättra collagenen med en jämnare hudton och god lyster. Denna behandling kostar endast 2400kr och då går vi igenom hela ansiktet och dekolletaget med tre olika munstycken och två olika tekniker. 


Följ rådet:
Vi rekommenderar ingen träning på 72h eller smink, tvätta gärna alla sminkborstar innan användning och byt örngott. Tänk på att solexponering efter en behandling inte är rekommenderat eller brun utan sol.  När en laser behandling har utförts så kan man bli svullen, varm och rodnad uppstår samt pigmentering beroende på behandling. Detta är normalt och även torra partier och flagning vid kemisk peeling förekommer. Vid mico-pen så kan ytliga kärl uppkomma, rodnad och värme. Lika viktigt att undvika solen efter behandlingen är det lika viktigt att undvika solen innan en behandling vid kemisk peeling, laser behandling, micro-pen och Aha behandling. Användning av SPF 50 är rekommenderat och använd produkterna som rekommenderas så att huden kan läka korrekt. Vi kan inte garantera någon bra läkning eller bra resultat med andra produkter. 

Innan behandling- undvik solexponering och brun utan sol. 


PRIS: 2400KR ord. 3500kr


Vi ber er läsa mer om detta under hårborttagning. 

IPL530 & VL555

MICRO-PEN

IPL HÅRBORTTAGNING

Denna behandling ger dig allt du behöver!
Vår hud åldras på grund av vår biologiska ålder samt minskad produktion av kollagen. IPL behandling från Candela hjälper dig att hålla ett yngre och fräschare utseende. IPL behandlingar gör din hud ser och känns friskare, din hudstruktur förbättras och det blir lättare att applicera smink om det nu behövs. Detta är en effektiv behandling för bland annat blodkärl, rodnad, rosacea, pigmentfläckar, solskadadhud och aktiv acne.

 

Med dessa två munstycken från Candela så kan man garantera er ett resultat. Alla har olika förutsättningar att förhålla sig till och därför har vi skapat denna behandling som hjälper alla. Behandlingen går snabbt och smidigt, efterlämnar en lätt rodnad och en lyster omgående. Undvik sol direkt efter behandlingen samt till alla våra laserbehandlingar rekommenderas en kräm med SPF 50 som hjälper läkningen av huden samt skyddar mot UV ljus.

Behandlingen jobbar mot:

Solskadadhud, Pigmentering, Ytliga Kärl, Rosacea, Aktiv acne, Jämnare hudton, Bättre hudtextur, Reducerar, fina linjer, Återskapar kollagen och lyster. 

 

Rekommenderas: 14 dagars intervaller kan även göras en gång eller med jämna mellanrum.

Men för bästa resultat så bör man göra detta 3–5 gånger med 14 dagars intervaller.

En dialog och konsultation mellan dig och behandlaren görs innan påbörjad behandling.

Önskar man att köpa ett paket på 5 behandlingar så betalar man endast för 4st. 

 
För ännu bättre resultat så recommender vi  FRAX1550 i samband med denna behandling.
Kombo PR530+FRAX1550 hela ansiktet tillkommer det endast 500kr. 

Pris: 1600kr för ansiktet ordinarie pris 3500kr

Vi ber er läsa mer om detta under Ansiktsbehandling och Hudföryngring 

Fraktionerad nåltekning med penna som skapar 1000-tals mikro-kanaler som tillsätter vitaminer och ökar kollagen i huden.Denna behandling reduceras 72% av dina rynkor, 103% bättre hudton, 135% bättre fukt och 144% mer lyster. Minskar ärr, acne, hudstrukturen och hudtonen. För att få det bästa resultatet rekommenderar vi en kur på 4 behandlingar, men man ser ett resultat efter första behandlingen.

 

Tid: 45min
Pris: 899kr 

micropenna_edited_edited.png

Armhålor 500kr 15min 

Brasilianskt 750kr 30min

Bikini 550kr 30min

Ansiktet 800 kr 30min 

Överläpp 350kr 15min

Halva ben 800kr 30min 

Hel ben 990kr 45min

Rumpa 700kr 30min

Mage 800kr 30min 

Bröst 600kr 30min

Armar 750kr 45min

Halva armar 550kr 30min

Nacke+hals 550kr 30min

Axlar 550kr 30min

Halva rygg 650kr 30min

Hel rygg 990kr 45min

Ni kan även köpa en kur på detta, köper ni 4 st så får ni den 5e behandlingen kostnadsfritt. En kur innebär då att man ska göra dessa behandlingar i följd av rekommendationen 


Vi ber er läsa mer om detta under hårborttagning. 

Sphere on Spiral Stairs

DINA ÖNSKEMÅL ÄR VÅR KUNSKAP

bottom of page