top of page

ERBJUDANDE

BEHANDLING

ROYAL SPECIAL BODY SCRUB

Låt oss ta hand om hela din kropp genom en helkroppsmassage på både fram och baksida.
Vi börjar med massagen från nacke- rygg- armar-händer och vidare över till kroppsskrubb på baksida av kroppen. Skrubben kommer avlägsna alla döda hudceller, vi använder oss av Babors alldeles egna Body scrub. Massagetekniken som används med dem varma fingrarna får värken att avta, tillsammans med den stilla musiken som rör sig till vågorna och vidare under ångans gång. Med den ångande inpackningen som appliceras på kroppens baksida återfuktar huden väl efter Body skrubben. Vi jobbar oss vidare med att knåda igenom kroppens nedre del med kroppsvikten, ben-fötter medan ryggen ångas. Känslan att ligga under ångan efter en skrubb är avslappnande för sinnet. Låt sinnet känna doften av värmen som cirkulerar i ådrorna och inpackningen på ben till att fötternas förhårdnader och smärta avtar. När baksidan är klar vänder vi på oss för att fortsätta resan med en härlig massage på framsidan med både kroppsvikt, varma händer och fingrar. Från dekolletage till armar och ner till händer och hela ben- tår.  Låt känslan av lugnet i rummet med tända ljus harmoniseras in i kroppen medan vi knådar kroppen.
 

Ni kan även boka denna behandling tillsammans med någon, kontakta oss för en Duo- behandling.

 

Tid: 80 min

Pris: 1150kr ord.pris 1395kr

BEHANDLING

BRIGHT AND LIGHT

Med den innovativa tekniken så kan vi enkelt förnya cellerna, minska ålderstecken, få bort ytliga kärl, minska porer, fina linjer, minska pigmentfläckar, minska eksem och rosacea samt förbättra collagenen med en jämnare hudton och god lyster. Denna behandling kostar endast 2400kr och då går vi igenom hela ansiktet och dekolletaget med tre olika munstycken och två olika tekniker. 


Följ rådet:
Vi rekommenderar ingen träning på 72h eller smink, tvätta gärna alla sminkborstar innan användning och byt örngott. Tänk på att solexponering efter en behandling inte är rekommenderat eller brun utan sol.  När en laser behandling har utförts så kan man bli svullen, varm och rodnad uppstår samt pigmentering beroende på behandling. Detta är normalt och även torra partier och flagning vid kemisk peeling förekommer. Vid mico-pen så kan ytliga kärl uppkomma, rodnad och värme. Lika viktigt att undvika solen efter behandlingen är det lika viktigt att undvika solen innan en behandling vid kemisk peeling, laser behandling, micro-pen och Aha behandling. Användning av SPF 50 är rekommenderat och använd produkterna som rekommenderas så att huden kan läka korrekt. Vi kan inte garantera någon bra läkning eller bra resultat med andra produkter. 

Innan behandling- undvik solexponering och brun utan sol. 


PRIS: 2400KR ord. 3500kr


 

BEHANDLING

IPL530 & VL555

Denna behandling ger dig allt du behöver!
Vår hud åldras på grund av vår biologiska ålder samt minskad produktion av kollagen. IPL behandling från Candela hjälper dig att hålla ett yngre och fräschare utseende. IPL behandlingar gör din hud ser och känns friskare, din hudstruktur förbättras och det blir lättare att applicera smink om det nu behövs. Detta är en effektiv behandling för bland annat blodkärl, rodnad, rosacea, pigmentfläckar, solskadadhud och aktiv acne.

 

Med dessa två munstycken från Candela så kan man garantera er ett resultat. Alla har olika förutsättningar att förhålla sig till och därför har vi skapat denna behandling som hjälper alla. Behandlingen går snabbt och smidigt, efterlämnar en lätt rodnad och en lyster omgående. Undvik sol direkt efter behandlingen samt till alla våra laserbehandlingar rekommenderas en kräm med SPF 50 som hjälper läkningen av huden samt skyddar mot UV ljus.

Behandlingen jobbar mot:

Solskadadhud, Pigmentering, Ytliga Kärl, Rosacea, Aktiv acne, Jämnare hudton, Bättre hudtextur, Reducerar, fina linjer, Återskapar kollagen och lyster. 

 

Rekommenderas: 14 dagars intervaller kan även göras en gång eller med jämna mellanrum.

Men för bästa resultat så bör man göra detta 3–5 gånger med 14 dagars intervaller.

En dialog och konsultation mellan dig och behandlaren görs innan påbörjad behandling.

Önskar man att köpa ett paket på 5 behandlingar så betalar man endast för 4st. 

 
För ännu bättre resultat så recommender vi  FRAX1550 i samband med denna behandling.
Kombo PR530+FRAX1550 hela ansiktet tillkommer det endast 500kr. 

Pris: 1600kr för ansiktet ordinarie pris 3500kr

530_edited_edited.png

BEHANDLING

IPL HÅRBORTTAGNING

Armhålor 500kr 15min 

Brasilianskt 750kr 30min

Bikini 550kr 30min

Ansiktet 800 kr 30min 

Överläpp 350kr 15min

Halva ben 800kr 30min 

Hel ben 990kr 45min

Rumpa 700kr 30min

Mage 800kr 30min 

Bröst 600kr 30min

Armar 750kr 45min

Halva armar 550kr 30min

Nacke+hals 550kr 30min

Axlar 550kr 30min

Halva rygg 650kr 30min

Hel rygg 990kr 45min

Ni kan även köpa en kur på detta, köper ni 4 st så får ni den 5e behandlingen kostnadsfritt. En kur innebär då att man ska göra dessa behandlingar i följd av rekommendationen 

BEHANDLING

FILLER

Filler
Läppar 2500kr 1ml
Haka 2500kr 1ml 
Kindben 2500kr 1ml

Näsa 3000kr
Tear Trough 3000kr
Käkben 2500kr 1 ml

BEHANDLING

MICRO-PEN

Fraktionerad nåltekning med penna som skapar 1000-tals mikro-kanaler som tillsätter vitaminer och ökar kollagen i huden.Denna behandling reduceras 72% av dina rynkor, 103% bättre hudton, 135% bättre fukt och 144% mer lyster. Minskar ärr, acne, hudstrukturen och hudtonen. För att få det bästa resultatet rekommenderar vi en kur på 4 behandlingar, men man ser ett resultat efter första behandlingen.

 

Tid: 45min
Pris: 899kr 

micropenna_edited_edited.png
bottom of page