top of page
Sphere on Spiral Stairs

MASSAGE

Varför regelbunden massage?
Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom strykningar, knådningar och tryck löser massagen upp spänningar i
hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

Regelbunden massage håller tröttheten och smärta i axlar, rygg och nacke borta!  Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.  Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen. Dessutom blir musklerna mer smidiga och elastiska. Vid massage frisätts ”lugn- och ro hormonet” oxytocin och halten av stresshormoner minskar!
Vid skada, operation eller liknande besvär som medicineras ber vi er kontakta er husläkare/läkare innan tidsbokning för ett godkännande för utvald behandling hos oss.
Vi står inte till svars för eventuella oljefläckar på kläderna, vid genomförd bokning så godkänns detta. Vid denna typ av behandling ser vi att du är helt frisk och inte har en pågående infektion/virus i kroppen. Anledningen till detta är för att vid massage så påfrestas kroppen och man kan förvärra den pågående infektioner/virus. Du ska ha varit frisk i några dagar innan du besöker oss. Efter denna behandling är det viktigt att du tar det lugnt i några dagar då du kan känna dig både tung i kroppen och öm i musklerna, vissa
får träningsvärk andra mår som vanligt. Blåmärken och yrsel kan också förekomma.


Vid graviditet så rekommenderas det att inte gå på behandling innan v 16. Väljer du att genomföra en sådan behandling trots rekommendationer avsäger vi oss ansvaret. Du bär även ansvaret att informera oss och en skriftlig underskrift kommer att behövas.

NYHET!
MAGIC POT-ÖMMA MUSKLER

I denna behandling lägger vi högsta fokus på mycket spända och trötta muskler.

Har du spänningar som ligger väldigt djupt ner i musklerna så är detta en behandling för dig.

Med hjälp av Magic Pot maskinen som bildar ett vakuum, jobbar vi upp cirkulationen och får igång lymfflödet igen.

Maskinen jobbar även med radiofrekvens, radiovågorna genererar värme som tränger ner i muskelvävnaden. När kroppen värms upp, sätter den igång sitt kylsystem som ökar cirkulation, ämnesomsättning, näringstillförsel och blockeringar i vävnad och muskler frigörs. Behandlingen mjukar upp dina muskler och ger en avslappnande känsla.

 

Med Magic Pot når du ner på djupet betydligt mer än vad det är möjligt vid en vanligt massage.

Så har du besvär med stelhet och ömma muskler, kom in så hjälper vi dig!

Tid: 35 min

Pris: 595kr

ROYAL SPECIAL BODY
SCRUB

Låt oss ta hand om hela din kropp genom en helkroppskrubb på både fram och baksida.
Vi börjar med den väldoftande skrubben på baksidan av kroppen för att sedan avlägnsa denna med varma handdukar innan vi smörjer in baksidan med en ljuvligt mjukgörande bodylotion. Skrubben kommer avlägsna alla döda hudceller, vi använder oss av Babors alldeles egna bodyscrub. Låt känslan av lugnet i rummet med tända ljus harmoniseras in i kroppen medan vi smörjer in hela kroppen med en ljuvlig bodylotion.
Därefter skrubbas hela framsidan och smörjs in med lätta effleurage. Låt sinnet känna doften av värmen som cirkulerar i ådrorna och den mjukgörande bodylotionen gör kroppen silkesmjuk.


Om så önskas kan ryggmassage 30 minuter väljas till i denna behandling.
Ni kan även boka denna behandling tillsammans med någon, kontakta oss för en Duo- behandling.

 

Tid: 50 min

Pris: 995 kr

DELUXE MASSAGE

Denna lyxiga behandling gör nytta för både kropp och själ.

Vi börjar behandlingen med en ryggmassage, där vi lägger fokus på ömma muskler och leder.
Sedan fortsätter vi med en grundlig ansiktsbehandling bestående av rengöring, småkornig peeling, ånga, portömning, applicering av
 en cirkulationsökande mask och insmörjning av anpassade produkter. Som avslutning applicerar vi en lugnande mask och under maskens verkningstid får man njuta av en avkopplande skalpmassage.


Ni kan även boka denna behandling tillsammans med någon, kontakta oss för en Duo- behandling.

 

Tid: 80 min

Pris: 1295 kr

LYX MASSAGE

Kombinera en avslappnande ryggmassage med en lätt ansiktsbehandling.


Vi börjar behandlingen med ryggmassage, där vi lägger fokus på ömma muskler och leder. Därefter inleds den effektiva ansiktsbehandlingen som består av rengöring, peeling samt hudanalys och en cirkulationsökande mask, under maskens verkningstid får ni en avkopplande skalpmassage.

Behandlingen avslutas med anpassade produkter för just din hy!


Ni kan även boka denna behandling tillsammans med någon, kontakta oss
för en Duo- behandling.

Tid: 50 min

Pris: 1095 kr
 

KLASSISK MASSAGE

Den svenska klassiska massagen hjälper alla dina muskler att slappna av. Massagen används vid muskelspänningar, träningsvärk, svullnader, muskelknutor och som allmänt avslappnande samt uppmjukande behandling. Den ökar välbefinnandet, stimulerar blodcirkulationen, stärker musklerna och skapar en bättre balans mellan muskler och skelett. Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

 

Vid graviditet så rekommenderas det inte att gå på massagebehandling innan v 16.

På Royal Spa & Beauty erbjuder vi svensk klassisk massage, om hårdare massage önskas eller behövs kan vår

Magic Pot adderas i behandling. Lägg till 15 minuter med Magic Pot för endast 225kr eller baka in den

i din befintliga behandlingstid. Läs mer under Massage med Magic Pot.


Om du önskar köpa ett klippkort eller redan har ett, så går denna behandling att boka. För mer information, kontakta oss på 018- 711 811 eller info@royalspa.se

 

Tid: 50 min

Pris: 995 kr

Går även att köpa ett klippkort: Köp 5 betala för 4 eller köp 10 betala för 8 
Tänk på att klippkort går ej att köpa på erbjudande. 

RYGG MASSAGE

En avslappnande massage för rygg, nacke eller rygg och baksidan av benen. Har du problem med rygg, nacke eller baksidan av ben så är denna behandling bra för blodcirkulationen och mjuknar upp spända muskler. Om hårdare massage önskas eller behövs kan vår Magic Pot adderas i behandling. Lägg till 15 minuter med Magic Pot för endast 225kr eller baka in den i din befintliga behandlingstid. Läs mer under Massage med Magic Pot.
 

Ni kan välja mellan: Rygg och nacke eller rygg och baksida av ben.

Lämna en notering vid meddelande fältet vid bokning

Ni kan även boka denna behandling tillsammans med någon, kontakta oss för en Duo- behandling.

 

Tid: 35 min

Pris: 895 kr 

Går även att köpa ett klippkort: Köp 5 betala för 4 eller köp 10 betala för 8 
Tänk på att klippkort går ej att köpa på erbjudande. 

ROYAL SPECIAL BODY

En lyxig behandling där vi har kombinerat alla tre kroppsdelar som behöver mest omvårdnad. Det har vi gjort genom att slå ihop ryggmassage, djuprengörande ansiktsbehandling, glow up AHA 10%, brynfärg och trötta fötter.

En lång stund för dig själv eller med någon du tycker om!
Vi börjar med att mjuka upp musklerna på den trötta och belastade ryggen med händerna och den perfekta massagetekniken med hjälp av kroppsvikten. Medans du är liggandes på mage och har fått din avslutande ryggmassage jobbar vi oss neråt mot ben och fötter.
Vi skrubbar fötterna för att återfå mjukheten, jobbar med cirkulära rörelser upp mot vaderna och därefter torkar vi bort peelingen med varma handdukar. Fötterna packas in i en mjukgörande inpackning som får verka under varm ånga för en mer återfuktande känsla på djupet. När inpackningen har fått verka en stund avslutar vi med en härlig fotmassage som sätter igång blodcirkulationen.

Nu är det dags att vända sig till ryggen och fortsätta med en djuprengörande ansiktsbehandling bestående av rengöring, peeling, hudanalys, ånga, portömning, glow up AHA 10% och en lugnande ansiktsmask.

Till sist appliceras en valfri brynfärg och medans du njuter av lugnet får du en avslappnande skalpmassage. Givetvis avslutar vi dagen med en anpassad ansiktskräm i cirkulära rörelser över hela ansiktet.

Vid vårtor eller svamp så erbjuder vi inga fotbehandlingar. 

Tid: 110 min

Pris: 1 675 kr

MASSAGE MED MAGIC POT

En avslappnande och djupgående massage för hela kroppen. Ökar blodcirkulationen och mjukar upp spända muskler.

Ni kan välja Magic Pot i er behandling.
Den förbättrar struktur i bindväv, ökar lymfcirkulation, ökar blodcirkulationen, ger minskad smärta i samband med arbete mot triggerpunkter, ömmande och svullna muskler. Snabbare resultat, kortare behandlingstid, orörliga leder kan snabbt ”lösas” upp.

 

Radiofrekvens/vacuum teknologi kan liknas med en ”våg” som vi sänder ner i musklerna.

När den träffar vätska i kroppen så skapas värme. Det betyder att du med Magic Pot på några få minuter får en muskel att slappna av och tillåta dig att börja arbeta med att lösa upp alla de spänningar som finns i muskeln.

Fördelen är då att du kan ägna 3/4 delar av behandlingen till att lösa problem i muskulaturen och

bara 1/3 del av tiden för att göra muskeln mottaglig för din behandling.

Dessutom ar det visat sig att resultatet av den här formen av behandling blir

mer hållbart och mindre smärtsamt för den som får behandlingen."

 


Går även att köpa ett klippkort: Köp 5 betala för 4 eller köp 10 betala för 8 
Tänk på att klippkort går ej att köpa på erbjudande. 

 

Sphere on Spiral Stairs

DINA ÖNSKEMÅL ÄR VÅR KUNSKAP

bottom of page