top of page
Sphere on Spiral Stairs

MASSAGE

Varför regelbunden massage?
Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom strykningar, knådningar och tryck löser massagen upp spänningar i
hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

Regelbunden massage håller tröttheten och smärta i axlar, rygg och nacke borta!  Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.  Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen. Dessutom blir musklerna mer smidiga och elastiska. Vid massage frisätts ”lugn- och ro hormonet” oxytocin och halten av stresshormoner minskar!
Vid skada, operation eller liknande besvär som medicineras ber vi er kontakta er husläkare/läkare innan tidsbokning för ett godkännande för utvald behandling hos oss.
Vi står inte till svars för eventuella oljefläckar på kläderna, vid genomförd bokning så godkänns detta. Vid denna typ av behandling ser vi att du är helt frisk och inte har en pågående infektion/virus i kroppen. Anledningen till detta är för att vid massage så påfrestas kroppen och man kan förvärra den pågående infektioner/virus. Du ska ha varit frisk i några dagar innan du besöker oss. Efter denna behandling är det viktigt att du tar det lugnt i några dagar då du kan känna dig både tung i kroppen och öm i musklerna, vissa
får träningsvärk andra mår som vanligt. Blåmärken och yrsel kan också förekomma.


Vid graviditet så rekommenderas det att inte gå på behandling innan v 16. Väljer du att genomföra en sådan behandling trots rekommendationer avsäger vi oss ansvaret. Du bär även ansvaret att rekommendera och en skriftlig underskrift kommer att behövas.

ROYAL SPECIAL BODY SCRUB

DELUXE MASSAGE

KLASSISK MASSAGE

LYX MASSAGE

RYGG MASSAGE

ROYAL SPECIAL BODY

MASSAGE MED MAGIC POT

Låt oss ta hand om hela din kropp genom en helkroppskrubb på både fram och baksida.
Vi börjar med den väldoftande skrubben på baksidan av kroppen för att sedan avlägnsa denna med varma handdukar innan vi smörjer in baksidan med en ljuvligt mjukgörande bodylotion. Skrubben kommer avlägsna alla döda hudceller, vi använder oss av Babors alldeles egna bodyscrub. Låt känslan av lugnet i rummet med tända ljus harmoniseras in i kroppen medan vi smörjer in hela kroppen med en ljuvlig bodylotion.
Därefter skrubbas hela framsidan och smörjs in med lätta effleurage. Låt sinnet känna doften av värmen som cirkulerar i ådrorna och den mjukgörande bodylotionen gör kroppen silkesmjuk.


Om så önskas kan ryggmassage 30 minuter väljas till i denna behandling.
Ni kan även boka denna behandling tillsammans med någon, kontakta oss för en Duo- behandling.

 

Tid: 50 min

Pris: 995kr

Denna lyxiga behandling gör nytta för både kropp och själ.

Vi börjar behandlingen med en ryggmassage, där vi lägger fokus på ömma muskler och leder.
Sedan fortsätter vi med en grundlig ansiktsbehandling bestående av rengöring, småkornig peeling, ånga, portömning, applicering av AHA 10% och insmörjning av anpassade produkter. Som avslutning applicerar vi en lugnande mask och under maskens verkningstid får man njuta av en avkopplande skalpmassage.


Ni kan även boka denna behandling tillsammans med någon, kontakta oss för en Duo- behandling.

 

Tid: 80 min

Pris: 1100kr

Den svenska klassiska massagen hjälper alla dina muskler att slappna av. Massagen används vid muskelspänningar, träningsvärk, svullnader, muskelknutor och som allmänt avslappnande samt uppmjukande behandling. Den ökar välbefinnandet, stimulerar blodcirkulationen, stärker musklerna och skapar en bättre balans mellan muskler och skelett. Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

 

Vid graviditet så rekommenderas det inte att gå på massagebehandling innan v 16. På Royal Spa & Beauty erbjuder vi svensk klassisk massage, om hårdare massage önskas eller behövs kan vår Magic Pot adderas i behandling. Lägg till 15 minuter med Magic Pot för endast 175kr eller baka in den i din befintliga behandlingstid. Läs mer under Massage med Magic Pot.


Klassisk massage 50 minuter är enbart för kunder med klippkort. Om du önskar köpa ett klippkort eller redan har ett, så går denna behandling att boka. För mer information, kontakta oss på 018- 711 811 eller info@royalspa.se

10 stycken, 50 minuter helkroppsmassage – 7000kr, köp 10 betala för 8.
5 stycken, 50 minuter helkroppsmassage – 3500kr, köp 5 betala för 4.

Kombinera en avslappnande ryggmassage med en lystergivande Quick fix behandling för ansiktet.

Vi börjar behandlingen med en ryggmassage, där vi lägger fokus på ömma muskler och leder.  Som avslutning utförs en Glow up ansiktsbehandling med AHA 10%. Denna effektiva behandling består av rengöring, peeling samt hudanalys och AHA-pensling. Under syrans verkningstid får ni en avkopplande
skalpmassage. Behandlingen avslutas med anpassade produkter för just din hy!


Ni kan även boka denna behandling tillsammans med någon, kontakta oss
för en Duo- behandling.

Tid: 50 min

Pris 925kr
 

En avslappnande massage för rygg, nacke eller rygg och baksidan av benen. Har du problem med rygg, nacke eller baksidan av ben så är denna behandling bra för blodcirkulationen och mjuknar upp spända muskler. 
Ni kan välja mellan: 
Rygg och nacke eller rygg och baksida av ben.

Lämna en notering vid meddelande fältet vid bokning

Ni kan även boka denna behandling tillsammans med någon, kontakta oss för en Duo- behandling.

 

Tid: 35 min

Pris: 725 kr 

Går även att köpa ett klippkort: Köp 5 betala för 4 eller köp 10 betala för 8 
Tänk på att klippkort går ej att köpa på erbjudande. 

En lyxig behandling där vi har kombinerat alla tre kroppsdelar som behöver mest omvårdnad. Det har vi gjort genom att slå ihop ryggmassage, djuprengörande ansiktsbehandling, brynfärg och trötta fötter.

En lång stund för dig själv eller med någon du tycker om!
Vi börjar med att mjuka upp musklerna på den trötta och belastade ryggen med händerna och den perfekta massagetekniken med hjälp av kroppsvikten. Medans du är liggandes på mage och har fått din avslutande ryggmassage jobbar vi oss neråt mot ben och fötter.
Vi skrubbar fötterna för att återfå mjukheten, jobbar med cirkulära rörelser upp mot vaderna och därefter torkar vi bort peelingen med varma handdukar. Fötterna packas in i en mjukgörande inpackning som får verka under varm ånga för en mer återfuktande känsla på djupet. När inpackningen har fått verka en stund avslutar vi med en härlig fotmassage som sätter igång blodcirkulationen.

Nu är det dags att vända sig till ryggen och fortsätta med en djuprengörande ansiktsbehandling bestående av rengöring, peeling, hudanalys, ånga, portömning, Glow up AHA 10% och en lugnande ansiktsmask.

Till sist appliceras en valfri brynfärg och medans du njuter av lugnet får du en avslappnande skalpmassage. Givetvis avslutar vi dagen med en anpassad ansiktskräm i cirkulära rörelser över hela ansiktet.

Vid vårtor eller svamp så erbjuder vi inga fotbehandlingar. 

Tid: 110 min

Pris: 1 595 kr

En avslappnande och djupgående massage för hela kroppen. Ökar blodcirkulationen och mjukar upp spända muskler.

Ni kan även välja Magic Pot i er
Förbättrad struktur i bindväv, ökad lymfcirkulation, ökad blodcirkulationen, minskad smärta i samband med arbete mot triggerpunkter och ömmande och svullna muskler, snabbare resultat, kortare behandlingstid, orörliga leder kan snabbt ”lösas” upp, RF och Vakuum kombinerar du med dina egen behandlingsmetodik och minskar celluliter 

 

"Radiofrekvens/vakuum teknologi kan liknas med en ”våg” som vi sänder ner i musklerna.

När den träffar vätska i kroppen så skapas värme. Det betyder att du med Magic Pot på några få minuter får en muskel att slappna av och tillåta dig att börja arbeta med att lösa upp alla de spänningar som finns i muskeln.

Fördelen är då att du kan ägna 3/4 delar av behandlingen till att lösa problem i muskulaturen och

bara 1/3 del av tiden för att göra muskeln mottaglig för din behandling.

Dessutom ar det visat sig att resultatet av den här formen av behandling blir

mer hållbart och mindre smärtsamt för den som får behandlingen."

 


Går även att köpa ett klippkort: Köp 5 betala för 4 eller köp 10 betala för 8 
Tänk på att klippkort går ej att köpa på erbjudande. 
Tid: 15 min
Pris: 175 kr

Sphere on Spiral Stairs

DINA ÖNSKEMÅL ÄR VÅR KUNSKAP

bottom of page