top of page

KEMISK PEELING

En kemisk peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Kemisk peeling stimulerar cellförnyelsen och ersätter de döda cellerna, som kan täppa igen porerna och ge huden ett ojämnt och fjälligt intryck, med nya fina hudceller.  Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och slätare utseende.

 En kemisk peeling kan utföras på ansikte, hals, nacke, dekolletage, rygg, samt händer.

 

Vi använder oss av Dermaceutic´s Kemiska Peelingar.

Ett märke som har säkra och kontrollerade peelingar som ger mycket fina resultat.  Mild fällning av huden efter behandlingen är normalt. Vi rekommenderar dig att alltid använda SPF 50 och för bästa läkningsförmåga/resultat rekommenderas deras läkningskräm.  

BEHANDLING

INNAN OCH EFTER BEHANDLING

Att tänka på innan dessa behandlingar:
För bästa resultat, vänj gärna in huden med rekommenderade hemmaprodukter under minst två veckor före den första peelingen. Kontakta oss inför detta. 

Undvik även nedan de närmaste 48 timmarna före en behandling: brun-utan-solprodukter, produkter som innehåller höga
koncentrerade A-vitaminer,  vaxning och solning. En kemisk peeling bör ej göras om du nyligen har genomgått microdermabrasion, laserbehandling i ansiktet, kemisk peeling, filler på önskat område, plastikkirurgi eller liknande. Din hud måste huden vara fullständigt reparerad och normaliserad innan en kemisk peeling kan genomföras.  Samma sak gäller om du har köldskador, solbränd hud, herpes eller feber utslag i ansiktet.

Att tänka på efter behandlingen:
Undvik även solning, vaxning, laserbehandling, alla typer av ansiktsbehandlingar som skrapar upp hyn (t.ex. micro pen, micro-needling)
Använd solskyddsfaktor, (SPF 50) rekommendationerna om eftervård hemma av behandlaren. Att flagna efter en kemisk peeling är fullt normalt, man kan även
få torra partier. Dessa torra partier ska man absolut inte pilla bort, peela eller tvinga bort, huden läker detta i sin ordning. Första fasen är att man blir röd i ansiktet
och glansig. Det är oerhört viktigt att inte utsätta sig för solen (minst en månad efter) detta är individuellt. Följ rekommendationerna och produkterna som rekommenderas efter en kemisk peeling för att huden ska återhämta sig på bästa möjlig sätt. Vi ansvarar ej för något resultat om man väljer att inte följa våra rekommendationer. 

 

Fördelar med kemisk peeling:

Motverkar rynkor i ansiktet samt jämnar ut hudtonen optimerar återfuktningen av din hud och ger fantastisk lyster, stimulerar bildningen av ny kollagen,
vilket ger mer stuns och ökar hudens elasticitet reducerar acne och acneärr samt drar ihop porerna

BEHANDLING

MILK PEEL

Detta är en kraftfull peeling med 50 % glykol syra och 10 % mjölk- och salicylsyra. 
Behandlingen stimulerar huden, reglerar talgproduktionen, ger ökad spänst och efterlämnar en känsla av en jämnare hudton och en yngre hud.
Denna behandling förbättrar dessutom effekten av din dagliga hudvårdsrutin.

För bästa resultat rekommenderas en kur med fyra peelingar med en-två veckors mellanrum.

          Den är effektiv för dig med: matt hud, fina linjer, torr hud, inflammation, förstorade porer, återställer en hy med lyster, stimulerar epidermis reglerar oljig hud, förbättrar fina linjer och rynkor,  jämnar ut hudtonen, förbättrar verkan från din dagliga hudvård


 

-Ansikte: 1395kr

(Boka kur för ansiktet 5 st behandlingar betala 5500kr ord pris 6975kr)
 

-Ansikte + Hals:1795 kr

(Boka kur för ansiktet + hals  5 st behandlingar betala 7000kr ord pris 8975kr)
 

-Ansikte + Hals + Dekolletage: 2195 kr

(Boka kur för ansiktet + hals + dekolletage 5 st behandlingar betala 8500kr ord pris 10.975kr)
 

-Rygg:1995 kr

(Boka kur för rygg 5 st behandlingar betala 7800 ord pris 9975kr)

bottom of page