top of page
Sphere on Spiral Stairs

FRANSAR & BRYN

Kom gärna utan ögonsmink!
Fransarna tvättas på plats om så behövs, men det är bra att tänka på att färgen inte fäster lika bra på fuktiga fransar. Därav rekommenderar vi samtliga att komma utan mascara. Efter färgning av fransar och bryn rekommenderar vi att ni väntar i 48 timmar innan användning av vatten i området. Oljebaserade produkter gör så att färgen släpper snabbare.

Vid känslig hy eller allergier fråga oss om ett säkerhetsdatablad innan påbörjad behandling.

FRANSAR ELLER BRYN 

Frans eller brynfärg Inkl. plockning av bryn. Vi anpassar färgen efter er hudton och era strån samt önskemål.

Vi vill även vara tydliga med att man kan bli röd vid färgningen, detta har med ångorna att göra. Färg på huden när man färgar fransar är vanligt och det är också övergående och släpper efter några tvättar. När man färgar brynen så kan man uppleva att dem känns lite för mörka om man har ljusa strån och går över till mörkare, färgen släpper efter några dagar och blir ljusare. 

 

Tid: 20min

Pris: 445kr

FRANSAR OCH BRYN INKL. PLOCK

Vi vill även vara tydliga med att man kan bli röd vid färgningen, detta har med ångorna att göra. Färg på huden när man färgar fransar är vanligt och det är också övergående och släpper efter några tvättar. När man färgar brynen så kan man uppleva att dem känns lite för mörka om man har ljusa strån och går över till mörkare, färgen släpper efter några dagar och blir ljusare. Frans och brynfärg Inkl. plockning av bryn. Vi anpassar färgen efter er hudton och era strån samt önskemål. 

Tid: 30min

Pris: 495kr

LASHLIFT &/ELLER BROWLIFT

Brow lift är den trendiga behandlingen som tagit världen med storm! Det är behandlingen alla vill ha, som resulterar i att du som kund upplever dina ögonbryn fylligare och mer välformade. Med en permanentvätska ändrar vi strånas riktning på ögonbrynen som gör att du enkelt kan kamma brynen efter behandlingen precis som du vill. Behandlingen avslutas alltid med en vårdande återfuktande produkt samt färgning av ögonbrynen.

✔️Formar dina bryn i en snygg och naturlig form ✔️Hållbart i 6-8 veckor ✔️Få fylligare och fluffigare bryn ✔️Stärker och vårdar brynen med vitaminer och mineraler

Sködselråd: - Gnugga och klia inte på brynen på 24h och undvik att ta på dom. - Undvik kontakt med vatten på 24-48h, undvik även make-up - Effekten av själva browliftet kommer att avta efter ca 3 veckor. Den kan hålla upp till 8-10 veckor.

 

FÅ VACKERT BÖJDA ÖGONFRANSAR MED LASH LIFT
Formade, välskötta och färgade ögonbryn och fransar kommer att förhöja dina ögon samt hela ansiktets skönhet. Vi hjälper dig att få naturligt vackra böjda ögonfransar som håller sig över längre tid. Eller om du vill färga dina ögonbryn och fransar vackra tar vi hand om och hjälper dig på ett professionellt sätt.

I vår Lash lift behandling böjer vi upp dina egna ögonfransar från roten. Resultatet blir att ögonfransarna ser längre ut och dina ögon kommer att ge ett piggare intryck. Lash lift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning och med ett mindre underhåll.

Lash lift fungerar endast på naturliga fransar, ej extensions. Gör regelbundet en Lash lift behandling så somnar och vaknar du alltid lika vacker.


FÖRE DIN LASH LIFT:
För att vi skall uppnå bästa resultat med din Lash lift behandling bör du komma till oss utan smink runt ögonen. Tänk även på att ta ut eventuella linser samt att inte använda vattenfast mascara 48 timmar innan behandling. Då vi inte gör en fransförlängning beror resultatet naturligtvis mycket på hur dina egna fransar ser ut och dess längd. Är du osäker på om du har tillräckligt långa fransar kontakta oss innan så kan vi tillsammans avgöra om den här typen av behandling passar dig.

 

EFTER DIN LASH LIFT:

Tänk på att inte använda mascara eller blöta fransarna under det första dygnet efter din behandling. Det kan leda till att resultatet försämras. Var varsam och gnugga heller inte fransarna under det första dygnet. Använd ingen make-up remover eller oljeprodukter runt ögonen eller på fransarna under de kommande 48 timmarna. Det kan tyvärr finnas risk för att frans-permanenten släpper och fransarna återtar sin ursprungliga form om inte detta följs.

HUR LÄNGE HÅLLER LASH LIFT: Lash lift håller i cirka 6-10 veckor beroende på hur snabb växt cykel på fransarna du Har. Om du vill behålla dina böjda ögonfransar rekommenderar vi en ny Lash lift efter 6-12 veckor.


Lashlift + Browlift: 1295kr 
Lashlift eller Browlift: 895kr

Sphere on Spiral Stairs

DINA ÖNSKEMÅL ÄR VÅR KUNSKAP

bottom of page