top of page

CRYO PEN

Leverfläckar, Pigmenteringar, Vårtor, Fibrom, Hemangiom, Seborroiska Keratoser och Större milier

 

Om det är födelsemärken du vill ta bort är det viktigt att du först fått dem bedömda av en läkare.

Vi behandlar godartade pigmenteringar och har ingen möjlighet till provtagning

Resultatet efter behandling med CryoPen är individuellt.
För en del räcker en behandling medan en del kräver fler för att uppnå bästa möjliga resultat.
Önskat resultat varierar beroende på vilket område som behandlas och utgångsläget. Boka gärna en konsultation för en personlig rekommendation kring behandlingsupplägg med CryoPen. CryoPen är en effektiv frysbehandling som tar bort oönskade hudförändringar och pigmenteringar.

CryoPen arbetar med kyla för att effektivt och snabbt reducera godartade förändringar utan att skada frisk vävnad.

BEHANDLINGAR

CRYO PEN

Vad händer efter en behandling? 
Efter en behandling med CryoPen kommer det inom några dagar bildas en sårskorpa. När sårskorpan trillar av, inom 1-2 veckor, kommer ny hud framträda. Här är det viktigt att man inte pillar på skorpan då det kan bli en ärrbildning, ytterst viktigt att låta kroppen läka denna i sin tid. Beroende på område kan en ny sårskorpa bildas, och successivt trilla av.  Under denna process är det viktigt att undvika direkt solljus och gärna använda plåster som skydd. Inom 2-6 veckor borde det vara helt läkt.

 

Hur känns behandlingen? 
Vi har alla olika smärttrösklar. Behandlingen kan kännas lite grann beroende på var och vad som behandlas.Hur mycket det känns beror på nervförsörjningen i det område som behandlas. Det känns kallt!

Vad är Cryo-Pen? 
CryoPen är en effektiv frysbehandling som tar bort oönskade hudförändringar och pigmenteringar.CryoPen arbetar med kyla för att effektivt och snabbt reducera godartade förändringar utan att skada frisk vävnad.

PRIS:
1 fläck 500kr
3 fläckar 800kr
4-6 fläckar 1000kr
7-15 fläckar 2500kr

bottom of page