top of page

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Följ rådet!

Välj bland våra olika ansiktsbehandlingar och hitta din favorit.  Vi hjälper dig på bästa möjliga sätt genom tips & råd för just din hud.  Alla tips och råd är individuella och en skräddarsydd behandling skapas på plats. Om ni har inflammationer, liknande besvär eller medicineras ber vi er kontakta er husläkare/läkare innan tidsbokning för ett godkännande för utvald behandling hos oss. Till alla våra behandlingar såsom Kemisk peeling eller IPL rekommenderas ingen träning på 72h eller smink. Vi rekommenderas även att alla sminkborstar tvättas rent efter varje behandling samt byte av örngott och ansiktshandduk.

Tänk på att solexponering efter en behandling inte är rekommenderat eller brun utan sol, använd gärna SPF 50. Vid djuprengöring så kan man få rodnad och ytliga kärl vid tömning av porer, detta har med att huden kan vara extra känslig och kan förekomma. När en laserbehandling har utförts så kan man bli svullen, varm och rodnad uppstår samt pigmentering beroende på behandling. Detta är normalt och även torra partier och flagning vid kemisk peeling förekommer. Lika viktigt att undvika solen efter behandlingen är det lika viktigt att undvika solen innan en behandling vid kemisk peeling, laserbehandling och Aha behandling. Användning av SPF 50 är rekommenderat och använd produkterna som rekommenderas så att huden kan läka korrekt. Vi kan inte garantera någon bra läkning eller bra resultat om annat används.

BEHANDLING

BRIGHT AND LIGHT

Med den innovativa tekniken så kan vi enkelt förnya cellerna, minska ålderstecken, få bort ytliga kärl, minska porer, fina linjer, minska pigmentfläckar, minska eksem och rosacea samt förbättra collagenen med en jämnare hudton och god lyster. Denna behandling kostar endast 2400kr och då går vi igenom hela ansiktet och dekolletaget med tre olika munstycken och två olika tekniker. 


Följ rådet:
Vi rekommenderar ingen träning på 72h eller smink, tvätta gärna alla sminkborstar innan användning och byt örngott. Tänk på att solexponering efter en behandling inte är rekommenderat eller brun utan sol.  När en laser behandling har utförts så kan man bli svullen, varm och rodnad uppstår samt pigmentering beroende på behandling. Detta är normalt och även torra partier och flagning vid kemisk peeling förekommer. Vid mico-pen så kan ytliga kärl uppkomma, rodnad och värme. Lika viktigt att undvika solen efter behandlingen är det lika viktigt att undvika solen innan en behandling vid kemisk peeling, laser behandling, micro-pen och Aha behandling. Användning av SPF 50 är rekommenderat och använd produkterna som rekommenderas så att huden kan läka korrekt. Vi kan inte garantera någon bra läkning eller bra resultat med andra produkter. 

Innan behandling- undvik solexponering och brun utan sol. 


PRIS: 2400KR ord. 3500kr


 

BEHANDLING

IPL530 & VL555

Denna behandling ger dig allt du behöver!
Vår hud åldras på grund av vår biologiska ålder samt minskad produktion av kollagen. IPL behandling från Candela hjälper dig att hålla ett yngre och fräschare utseende. IPL behandlingar gör din hud ser och känns friskare, din hudstruktur förbättras och det blir lättare att applicera smink om det nu behövs. Detta är en effektiv behandling för bland annat blodkärl, rodnad, rosacea, pigmentfläckar, solskadadhud och aktiv acne.

 

Med dessa två munstycken från Candela så kan man garantera er ett resultat. Alla har olika förutsättningar att förhålla sig till och därför har vi skapat denna behandling som hjälper alla. Behandlingen går snabbt och smidigt, efterlämnar en lätt rodnad och en lyster omgående. Undvik sol direkt efter behandlingen samt till alla våra laserbehandlingar rekommenderas en kräm med SPF 50 som hjälper läkningen av huden samt skyddar mot UV ljus.

Behandlingen jobbar mot:

Solskadadhud, Pigmentering, Ytliga Kärl, Rosacea, Aktiv acne, Jämnare hudton, Bättre hudtextur, Reducerar, fina linjer, Återskapar kollagen och lyster. 

 

Rekommenderas: 14 dagars intervaller kan även göras en gång eller med jämna mellanrum.

Men för bästa resultat så bör man göra detta 3–5 gånger med 14 dagars intervaller.

En dialog och konsultation mellan dig och behandlaren görs innan påbörjad behandling.

Önskar man att köpa ett paket på 5 behandlingar så betalar man endast för 4st. 

 
För ännu bättre resultat så recommender vi  FRAX1550 i samband med denna behandling.
Kombo PR530+FRAX1550 hela ansiktet tillkommer det endast 500kr. 

Pris: 1600kr för ansiktet ordinarie pris 3500kr

530_edited_edited.png

BEHANDLING

ANSIKTSBEHANDLING EFTER BEHOV

Denna tjänst är utformad för dig som vill göra något med ansiktet men vet inte vad. På plats bestämmer vi tillsammans vad som är bäst för just din hy. Vi går igenom önskemål, förväntningar och förutsättningar. Priset är såklart varierande beroende på vilken behandling som utförs.

Perfekt för dig som vill få en konsultation och behandling på plats.

 

Observera! Denna tjänst innebär en utfärd behandling på plats.
Gäller ej, portömning eller cleansing kur

Tid: 50min

Pris: varierande

BEHANDLING

MICRO-PEN

Fraktionerad nåltekning med penna som skapar 1000-tals mikro-kanaler som tillsätter vitaminer och ökar kollagen i huden.Denna behandling reduceras 72% av dina rynkor, 103% bättre hudton, 135% bättre fukt och 144% mer lyster. Minskar ärr, acne, hudstrukturen och hudtonen. För att få det bästa resultatet rekommenderar vi en kur på 4 behandlingar, men man ser ett resultat efter första behandlingen.

 

Tid: 50min
Pris: 1250kr (boka 5 behandlingar betala för 4)

micropenna_edited_edited.png