Välj bland våra olika ansiktsbehandlingar och hitta din favorit.  Vi hjälper dig på bästa möjliga sätt genom tips & råd för just din hud.  Alla tips och råd är individuella och en skräddarsydd behandling skapas på plats. 

Om ni har inflammationer, liknande besvär eller medicineras ber vi er kontakta er husläkare/läkare innan tidsbokning för ett godkännande för utvald behandling hos oss. Till alla våra behandlingar innebär IPL rekommenderas ej träning på 3 dagar

ANSIKTSBEHANDLINGAR

BEHANDLING

IPL530 & VL555

Denna behandling ger dig allt du behöver!
Vår hud åldras på grund av vår biologiska ålder samt minskad produktion av kollagen. IPL behandling från Candela hjälper dig att hålla ett yngre och fräschare utseende. IPL behandlingar gör din hud ser och känns friskare, din hudstruktur förbättras och det blir lättare att applicera smink om det nu behövs. Detta är en effektiv behandling för bland annat blodkärl, rodnad, rosacea, pigmentfläckar, solskadadhud och aktiv acne.

 

Med dessa två munstycken från Candela så kan man garantera er ett resultat. Alla har olika förutsättningar att förhålla sig till och därför har vi skapat denna behandling som hjälper alla. Behandlingen går snabbt och smidigt, efterlämnar en lätt rodnad och en lyster omgående. Undvik sol direkt efter behandlingen samt till alla våra laserbehandlingar rekommenderas en kräm med SPF 50 som hjälper läkningen av huden samt skyddar mot UV ljus.

Behandlingen jobbar mot:

Solskadadhud, Pigmentering, Ytliga Kärl, Rosacea, Aktiv acne, Jämnare hudton, Bättre hudtextur, Reducerar, fina linjer, Återskapar kollagen och lyster. 

 

Rekommenderas: 14 dagars intervaller kan även göras en gång eller med jämna mellanrum.

Men för bästa resultat så bör man göra detta 3–5 gånger med 14 dagars intervaller.

En dialog och konsultation mellan dig och behandlaren görs innan påbörjad behandling.

Önskar man att köpa ett paket på 5 behandlingar så betalar man endast för 4st. 

 

Pris: 1600kr för ansiktet ordinarie pris 3500kr

530_edited_edited.png

BEHANDLING

ANSIKTSBEHANDLING EFTER BEHOV

Denna tjänst är utformad för dig som vill göra något med ansiktet men vet inte vad. På plats bestämmer vi tillsammans vad som är bäst för just din hy. Vi går igenom önskemål, förväntningar och förutsättningar. Priset är såklart varierande beroende på vilken behandling som utförs.

Perfekt för dig som vill få en konsultation och behandling på plats.

 

Observera! Denna tjänst innebär en utfärd behandling på plats.
Gäller ej, portömning eller cleansing kur

Tid: 50min

Pris: varierande

BEHANDLING

MICRO-PEN

Fraktionerad nåltekning med penna som skapar 1000-tals mikro-kanaler som tillsätter vitaminer och ökar kollagen i huden.Denna behandling reduceras 72% av dina rynkor, 103% bättre hudton, 135% bättre fukt och 144% mer lyster. Minskar ärr, acne, hudstrukturen och hudtonen. För att få det bästa resultatet rekommenderar vi en kur på 4 behandlingar, men man ser ett resultat efter första behandlingen.

 

Tid: 50min
Pris: 1250kr (boka 5 behandlingar betala för 4)

micropenna_edited_edited.png

BEHANDLING

ANSIKTE CLASSIC

En längre ansiktsbehandling med rengöring på djupet och en lugn upplevelse.

Denna behandling erbjuder hudanalys, peeling, ånga, portömning, bryn plockning, AHA 10% ansiktsmask som avslutas men insmörjning av produkt anpassad efter era behov . Behandlingen anpassas med produkter efter just din hud typ.

Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov.

 

Tid: 80 min

Pris: 1175 kr