Kroppsbehandlingar

Vi har ett stort utbud med trevliga kroppsbehandlingar, Om ni har inflammationer eller liknande besvär och medicineras ber vi er kontakta er husläkare/läkare innan tidsbokning för ett godkännande för utvald behandling hos oss.

Ryggbehandling

En behandling som är djuprengörande för ryggen, tar bort orenheter och balanserar talg produktionen.
Rengöring, peeling, ånga, por tömning, massage, mask och avslutande produkt.

 

Tid: 90 min

Pris: 975 kr (boka en kur 5 st behandlingar betala 3775 kr ord pris 4875kr)

Kroppspeeling

En peelande behandling som avlägsnar döda hudceller, stimulerar cirkulationen och revitaliserar din hud . Välj mellan ENERGIZING LIME MANDARIN, RELAXING LAVENDER MINT, BALANCING CASHMERE WOOD olja. Avslutas med en fuktgivande kräm.

 

Tid: 50 min

Pris: 675kr

Vakuumsug/Magic Pot

Vakuumsug är en effektiv metod där man använder sig av genomskinliga glas-koppar som förs över ansikte och kropp i ett mönster som relaterar till kroppens lymfsystem. Man utför en typ av elektrisk lymfdränage som påskyndar bortförsel av slaggprodukter i huden. Detta ger effekt på bland annat celluliter, svullnader, ödem. Vakuumsug är också bra för cellförnyelsen och elasticiteten i huden. Den är stimulerande för torr hud. Man kan välja till denna behandling i enstaka gånger före tex kroppsmassage eller innan massage i en ansiktsbehandling för att förstärka resultatet av behandlingen.
Vanligast är att man gör den i kur om .4-12 gånger

Tid: 60 min
Pris: 725 kr

Relax - Royal Spa
00:00 / 00:00

2018 www.royalspa.se