Injektionsbehandlingar

Vill du fortsätta se naturlig ut men ändå se skillnad?
Vi hjälper dig att återställa ett hälsosamt, ungdomligt utseende genom att fylla ut rynkor och veck eller skapa volym.

De unika egenskaperna med fillers är mångsidiga lösningar för att tillgodose dina individuella behov. Din behandlare kommer att rekommendera de rätta produkterna för dina behov och din huds egenskaper.

Om ni har inflammationer, liknande besvär eller medicineras ber vi er kontakta er husläkare/läkare innan tidsbokning för ett godkännande för utvald behandling hos oss.

Uteblivet besök debiteras med 500 kronor. 

Tear Trough 2500kr

Tear trough kallas den fördjupning under ögat som kan ge tråkiga skuggor eller ringar under ögonen. En fillerbehandling av tear trough känns nästan inte alls och lyfter effektivt upp fördjupningen och tar bort den störande skuggan. Ibland är det inte bara fråga om en fördjupning utan också en mörkfärgning av huden i området, s.k. ringar under ögonen.

Lip Flip/Rökrynkor med botox 1500kr

Botox lip flip är en metod där man använder botox på specifika ställen i överläppen, för att få ett naturligt lyft utan fillers (går bra om du har fillers också). Detta är ett sätt för att få mer synlig fyllighet i läpparna. Denna typ av behandling utförs
på tunna långa läppar, läppar med stark muskulatur som bidrar att läppen rullar inåt när man ler.  När muskeln slappnar av bidrar det till att läpparna får större putighet. Denna behandling hjälper mot små rynkor så kallade rökrynkor samt att dölja synligt tandkött.

 

Detta är ingen läppförstoring men man kan få fram fylligheten av läppen lite mer. Kan kombineras med fillers behandlingar.

 

Ögonbrynslyft med botox 1500kr

Ibland önskar man lyfta ögonbrynen diskret för att få en öppnare blick. En behandling med botox i ögonbrynet kan hjälpa brynet att få ett fint lyft och en öppnare öga.

Botox

1 område 1500kr

2 områden 2000kr

3 områden 3000kr
Slim face 3000kr
Armhålor 3500kr

Behandling med Botox (Botulinumtoxin A) är en utav de vanligaste skönhetsbehandlingar i världen. Detta tack vare hög säkerhet, jättefina resultat och är enkel behandling för patienten. Behandlingen har dessutom en preventiv effekt och förebygger utveckling av rynkor i det behandlade området.

Vi erbjuder er en konsultation för 500 kr, väljer man att utföra en behandling vid konsultation tillfället är konsultationen kostnadsfritt.

 

Rynkor som behandlas effektivt med Dysport är:

Rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor) 

De horisontella rynkorna i pannan
Rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar)
Smårynkor runt munnen

Rynkor i käk- och halsområdet (strama halsstråk) 

Har du Migrän, spänningar i käkbenet, oönskade svettningar på olika kroppsdelar rekommenderar vi botox.
Motverkar svettningar så som armsvett & handsvett
Gnistrande tänder, spänd käke
Eller slim face   

Fatburner MesoSlim Kur 5st 4500kr

Områden att behandla

  • Haka/Hals

  • Kinder

Kur 5ggr 900kr st (rabatt 1500kr)
1 kur 1200kr 

Fat Burner är en injicerbar behandling som förstör fettceller ex. under hakan eller andra ofta oönskade områden. Det finns flera områden som är svåra att komma åt vid naturlig viktnedgång, för många har detta en psykologisk inverkan. Tack vare Sustained Release technologin och Novel Peptide technologin kan man effektivt reducera fettcellerna och på så vis minimera fettdepåerna på det önskade området. Detta är ett utmärkt alternativ till dig som inte vill göra ett kirurgiskt ingrepp.

 

Fatburner utför riktade fettreduktion genom aktivering av olika mekanismer, vilket starkt ökar lipolysen i ackumulerade lipidlager underhud genom fosforylering. Svullnad är normalt några dagar efter behandlingen speciellt på morgonen och vi rekommenderar ingen träning, bastu på 24h efter behandlingen. 

Hyalase - Tar bort filler 1500kr

Behandlingar med Hyalase riktar sig till alla som har blivit felbehandlade, har små hårda kulor i huden (inkapsling), svullnader runt ögonen eller tröttnat på sin filler.

Har du gjort en fillerbehandling som du inte är nöjd med? Vi kan hjälpa Dig.

Pris: ett område 1500kr (priset gäller upp till två tömningar)

 

Filler
Läppar 1700kr
Haka 1500kr
Näsa 1700kr
1ml 1500-1700kr (beroende på området)
 

Fillers består av hyaluronsyra. Detta ämne finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym men som minskar med åldern. Detta är en av orsakerna till att volymen i ansiktet minskar samt att rynkor uppstår. En injektionsbehandling med hyaluronsyra kan hjälpa till att återställa den förlorade volymen eller få en volymökning på områden man önskar.

Önskar du mer markerade käkben, fylligare läppar, forma om näsa, skulpterade kindben eller forma om hakan så kan vi hjälpa er med detta. Tveka inte om att ställa frågor.